Десь зникли несподiвано стрижi

Петр Коваль
Де інде подівались всі вітри, а зелень придрімнула в тихім надвечір’ї. З вітрами в неї, певно, перемир’я. Не так щоб холодно, але нема й жари. Десь зникли несподівано стрижі. Невже зарання у краї чужі їх птича інтуїція погнала? Хтось межу перейшов, а хтось ще на межі. Перекуємо танки на орала?