Вiтаю вас сонечком ясним

Валентина Коц
Вітаю вас сонечком ясним,
Що в теплі обійми бере;
І небом блакитним прекрасним
В яке нас Ісус забере.

Вітаю вас квітами в полі,
Що тішать наш погляд завжди;
Ростуть вони пишно на волі,
Коли мають вдосталь води.

Вітаю вас ласкою Божой,
Любов’ю Його до всіх нас.
Нехай Він в цей час допоможе,
Зберігши у труднощах вас.