Корсунь-Шевченкiвська весна

Владимир Олефиренко
Богатирське плече
Сивий Корсунь підставив під гору.
Рось-красуня тече,
Рось-красуня тече,
Поборовши всі біди і горе.

Знов квітує весна.
Перемоги святкуємо дату.
Скільки літ, як війна,
Скільки літ, як війна
Одкотилась од нашої хати.

Скільки літ, як сніги
Закривавлені-чорні розтали.
Білий цвіт навкруги,
Білий цвіт навкруги -
Там, де танки ворожі палали.

Ветерани в строю
Йдуть у Корсунь-Шевченківськім краї.
Хто поліг у бою,
Хто поліг у бою,
Той у наших серцях не вмирає.