Хата в долинi

Владимир Олефиренко
Хоч горя немало
У хаті бувало,
І мати сивіла сумна.
А в серці - єдина
Рідненька хатина -
У цілому світі одна.

Біліє хатина
Як мами хустина,
Мов юність вертає мою.
Співа колисково,
Зове рушниково
Хатина у ріднім краю.

Де сяйво калини,
Де півники сині,
Моя відцвілася весна.
А в серці й понині
Біленька хатина -
У цілому світі одна.