Я прийду

Владимир Олефиренко
Я вернуся у юність весною.
Перший ряст, виглядай ти мене.
Я промчуся босоніж росою -
Там, де сонце гуля весняне.

Я прийду у ромашкове літо,
Де пшениця співа золота.
Хочу шляхом знайомим пробігти,
Де волошки біжать у жита.

Знаю: жде мене осінь так само.
Там сивіють старі ясени.
Із дороги до лісу загляну.
Ліс казковий такий восени!

Заладнаю санчата зимою
І сніги пролечу, перейду.
Не журись, рідний краю, за мною.
Я до тебе прийду. Я прийду.