Чомусь

Тамара Романова
Чомусь у серці холод,
А там в душі щемить.
Сама веду я сповідь,
Сльоза моя  бринить.

Закутав вечір смуток,
В гарячі мої почуття.
Любов моя здобуток?
Чи долі й Бога гра?

Чомусь у серці холод,
Сльоза солона на щоці.
Для мене Ти мій солод,
В душі моїй дощі. . .

Без Тебе жити я не можу,
Зламалось щось в мені