Ангел трубящий

Богуслава
Quid cantus! Quid tibiis! Quae carmina!
Quod voces sunt lusit hic sine fine!
Cantare, meditationem tibia, audire
lenis angelici melodiam,
mirabile carmen!.



Пройдя Божественную муку,
Тот Ангел станет в рог трубить!
Иные будут целовать Ей руку,
Желая непременно отрубить!

            Слово Бога! Богу Слава!