Дощик

Надежда Рубинская
Сьогодні дощик сіяв смуток,
У двір заходили хмарки.
Неначе добрі господині
Повимивали всі шибки.

Щоб кожен сонячний промінчик
Нам в хату гарний настрій ніс,
Щоб мій малесенький онучок
Здоровим та щасливим зріс.

         17.08.2014