Большая Богородица

Павлина Станчева
Днес е Голяма Богородица,
един хубав християнски празник,посветен на Божията майка.
Честит да е на всички ни!
Нека Богородица да ни пази и закриля
от болести, премеждия, злини и лоши помисли!
Да бди над децата ни, да им помага и да им дава
здраве, сили и кураж, за да са успешни, полезни и щастливи!!
На приятелите именици – наздраве!

*******
Сегодня Большая Богородица!
С праздником  Богоматери, уважаемые друзья!
Пусть Богородица хранит и защищает всех нас
от болезней, опасностей, неудач и бед, от дурных мыслей!
Пусть она помогает и дарит нашим детям
здоровье, силы и уверенность, чтобы они были
успешными, полезными и счастливыми!
А у кого именины – на здоровье!