Навiщо?

Петр Коваль
А ще, крім всяких там дрібниць,
Навіщось закохався в тебе.
З твоїх здивованих зіниць
Не сяє те, чого хотів би. Небо
Нині теж ніяке. Напівмісяць
І відсутність зір не вмістять
Такого шквалу почуттів,
Та їм це, як й тобі, не треба.
Ти думаєш я сам цього хотів?