Повертайтесь!

Дарина Полевая
Хай летять журавлі
Додому повертають,
І повернуться усі
Кого безбоязно чекають.

Хай закінчиться війна,
Небо хай засяє,
І коханенька земля-
Спокійно спочиває.

Хай закінчиться стрільба,
Сльози і побої,
в повернеться весна
В сердця і долоні.