Лог1ка сучасних д1тей

Аркашес
До сусідів я заходжу
Вечором пізненьким.
Відчиняє мені двері
Їх синок маленький.

Ну,маленький,то відносно,
В третім класі вчиться.
у руці трима чарчину,
Цигарка димиться...

-Що з тобою?!-я питаю,-
Скажи мені,Рома,
Батьки твої,зізнавайся,
Вдома чи не вдома?

-Подивітеся на мене,-
Посміхнувся Рома,-
І подумайте л о г і ч н о-
Батьки
      мої
        вдома?!