Гуляють ворони...

Петр Коваль
Дивлюсь, по газону гуляють ворони. Між ними сорока з хвостом довжелезним, як шабля. Все мирно, інтимно. На цьому б і крапку. Але ця картина ось тут, а де інде картини то інші? Війна! Ось тепер, якщо хочете, крапка.