La cei 70 de ani дочь Анжела

Аурел Пену
               
Imi pare rau ca anii se grabesc,
Nu stiu de ce au o asa graba,
Dar vreau sa stii, eu iti doresc
Cei ce-ti raman, sa nu-ti fie povara.

Eu stiu, esti foarte fericit
Si nu de data  jubiliara,
Esti fericit ca stii: ai fost iubit
De toti acei ce te-nconjoara.

Taticul meu incaruntit,
Trecut prin viata grea si mari  necazuri,
Rog sa ma ierti - tot ce am gresit.
Ma-nchin, sarutu-ti mana si obrazul.

               Fiica Angela