Mamei. Pentru nepotica Sabrina

Аурел Пену
      

      

Astazi sunt jubiliara:
Implinesc cinci anisori.
Am crescut cu totul mare,
Pot sa-ti fiu de ajutor.

Am bunei si am bunele,
Care tare ma iubesc.
Insa-n visurile mele
Eu la tine ma gindesc.

Nu pleca de linga mine,
Nu pleca in departare,
Vreau sa simpt caldura Mamei
Aburita prin sudoare.

Toate florile din lume
Ti le-aduc eu azi in casa-
Multumire de la mine.
Vino, mama mea, acasa.