Провокац я правокац я

Миша Стан
ПРОВОКАЦІЯ (ПРАВОкація)

На високій полонині
Не цвіте акація
А на сході України
Нова провокація

Почала війну Росія
Проти України
Смерть і сльози сіє
Залишаючи руїни

Прийшла повістка
З тячівського військкомата
Плаче мама і невістка
Забирають сина й тата

Забирають на війну
А може й назавжди
А чи живих назад вернуть
Ніхто не знає правди

Їдуть на Донбас
Захищати Україну-неньку
Щоб було життя у нас
І свобода хоч маленька

Брат проти брата
Захід  проти Сходу
Темна справа вже почата
Росія каламутить воду

Вже забрала собі Крим
А Донбас наступний
Путін будує Третій Рим
І план його підступний

А нам просто треба
Миру і спокою
Шмат землі і неба
Чистого над головою

Автор: Михаил Стан, Россия, автомагистраль М1, ~ г. Вязьма, 9 августа 2014 г.