Радуйся, Дево...

Соня Ланге
Радуйся, Дево Пречистая,
Вера души обреченной!
Радуйся, Свете лучистая,
Славлю молитвой покорной

Имя Твое, Приснодево!
Радуйся! Кроме любови
Мир никому не подвластен!
Счастье в евангельском слове
Дух утешающем сластью...

Радуйся, Дево Святая...
Радуйся вечность и дольше.
Ты приоткрыла свет рая -
Больше любви Его!
Больше......