червонi маки

Макин Тоша
…………………… Де цвітуть маки й ковила
……………………………..(замість епіграфу)

плакати буде пізніше
хто повернеться з цієї війни
наша молодість віллється як дріжджі
в чорноземи цієї землі

проростає любов до Украйни
під кривавим дощем брехні
таку долю ми не шукали
та зі шляху нам вже не піти

прошу вас не треба сліз
по закінченню часу халеп
при перших промінцях зірниць
червоніє маками степ

================================

оплачем отвоем позже
кто вернётся с этой войны
наша молодость вольётся как дрожжи
в чернозёмы этой земли

прорастает любовь к Украйне
под лжи кровавым дождём
мы такой судьбы не искали
но с пути мы уже не свернём

я прошу вас не надо плакать
просто помните наши лица
распускаются алые маки
по степи при первых зарницах