Хм...

Павлина Станчева
/Епиграма/

Щом е женен щастливо,
от какво му е криво
и къде ли го стяга,
че при Другата бяга?!

*******

Если счастливо женат
и ни в чём не виноват -
где его болит,
что к Другой бежит?!

*******

 Big Love
Он так счастливо женат
и ни в чём не виноват.
Oт любви чуть-чуть болит,
но к Другой не побежит.:)