По сiрому незамкненому свiту...

Борис Смыковский
По сірому незамкненому світу,

Роками довгими , непрощено, без світла ,

Душа блукає змучена твоя .

Ти знаєш, я продовжую молитись,

Бо сказано: забути – знову вбити,

І сльози, якщо істинно пролити,

Долають твою смертну спрагу жити,

Згоряє серце, тугу ніде діти.

Ввійти в посмертя, хай без вороття,

Хай скінчаться та мука й каяття,

Дорогою зійди із небуття,

Лети, мій ангел, повернись до світла!

... Та ранок розриває сон та нас ,

І знов життя, чекання смерті час .