Быть Может Несколько Минут

Андрей Российский
Быть может, несколько минут
Господь оставил нежности моей.
И для страданий и разлук
Так в эту жизнь недолго верил.
И пусть она была права.
Все дни во мне любовь жила.
И умолкая - на губах дрожит
Моя молитва для ее души.




MAYBE FEW RUNNING MINUTES...

BY ANDREY RUSSIAN

Maybe, a few running minutes
Lord lettered for the tenderness my.
And for suffers and departs,
So in that life, not long, he had trust.
And let she staying always right.
All of the days was love inside.
Breath silent - lips whispered hope -
My saint prayer for her soul.