Моя маленька, ти мiй ангел нiчний

Олег Нирва
Моя любов пришла одного разу,
А значить з тобою, я буду щасливий двічі.
Моя любов - себе віддам тобі я,
Коли ти знову покличеш до себе,
Я до тебе приду, адже я тебе люблю.

Моя маленька, ти мій ангел нічний.
Серце моє надто рветься знов до тебе додому.
Ангел мій, я приду до тебе в ночі.
Чуєш, моє серце, як стукає.
Я довго чекав, чекав тебе подвійно
Я довго чекав.

Моя любов, ти світло моэі зірки,
Скажу тобі, нехай насуваються дощі.
Це чуєш, дощ по склу так стукає.
Ти не бійся він, про кохання до мене говорить.
Я до тебе прийду, адже я тебе люблю.

Моя маленька, ти мій ангел нічний.
Серце моє надто рветься знов до тебе додому.
Ангел мій, я приду до тебе в ночі.
Чуєш, моє серце, як стукає.
Я довго чекав, чекав тебе подвійно
Я довго чекав.