***

Александра Галушка
Побачити небо і хмари далекозорі,
ніби так просто, доволі,
але полетіти туди, між зорі
Дарунок щедрий людської долі.

Щоб туди увись піднятись
не потрібні, зовсім, крила.
Важливо тільки хотіти і не боятись,
Ну і велика внутрішня сила.

Здаєтся, так мало потрібно для щастя:
свіже повітря і подих глибокий,
Але нажаль не всим вдасться
Відчути світ цей, що неймовірно широкий.