Нi хто i мислити не мiг

Вика Максименко
Ні хто і мислити не міг,
Що знову на Українській Землі
Розпочнеться війна.
Тільки ось в цьому році розпочалася вона
І знову хлопцям і чоловікам довелося
Зброю до рук своїх брати,
І знову вкраїна кров проливає свою,
А матері і жінки знову плачуть,
Втрачаючи своїх синів і чоловіків,
І скільки ранених іще каліками зостануться,
І хто за теє відповість.