Верховоди

Олег Нирва
Я неволя однієї людини і заброда
Мовчазна голова свого володіння.
Верховод обмежений в правах свободи.
Та той хто твердо ступав з неволею уміння.

Я неволя одного та молитви татусів,
В темні далі малим пеклом в завтра.
Думати і оживляти перевертнів усіх часів,
Шляхетність і безчестія в облаві kайна.

Я неволя одного краєвитого краю,
Ганьба - де караю себе і милую.
Бухаю чужі закони в отари - радію,
Та верховоди минують в моїй голові.