З Тобою...

Анастасия Кэри
З Тобою я ловила кожну мить
З Тобою я щодня літала....
А зараз моє серце так болить
Пробач, що я нічого не сказала

Промовчала у ту хвилину, не змогла
Зізнатися, як я Тебе кохаю...
Як душу я для Тебе берегла
А нині, лиш пожовклі сторінки гортаю

Відкрию першу, згадую про небо
Відкрию другу - обійми відчуваю
Мій любий, я вже йду до Тебе...
Зустрінь мене, зустрінь, благаю...