ночные кошмары

Макин Тоша
ночные кошмары
в утренних сумерках
нелегально пересекают
границу дня

кофейные башни
скрыты в туманах

зевают сонные стражники
вглядываясь в уходящую ночь

===========================

нічні страхіття
у передранкових сутінках
нелегально перетинають
кордон дня

кавові вежі
сховані в туманах

позіхає сонна варта
вдивляючись у ніч
що йде