Одквiтувало тепле лiто...

Татьяна Ахинько
  Одквітувало тепле літо,
  Осіння за вікном пора.
  Повсходило озиме жито.
  В останнім золоті сгоря
  Сумна краса, дощем омита
  Осінніх парків і садів,
  І холодами оповита
  З передзимових перших снів. 
  Ключі останні журавлинні
  Кричать журливо в небесах,
  І за теплом у сірій днині
  Земля сумує у сльозах.