Потопають у квiтах сади

Татьяна Ахинько
   Потопають у квітах сади,
   Умиває їх ранок росою.
   Так було і так буде завжди,
   Весняною вкриває красою -

   Свою радість Господь роздає,
   Розділяє її поміж нами.
   Золотистим промінням снує
   Сонце плетиво понад садами.