Реально

Павлина Станчева
Като насън живеем, нереално.
Обичаме се само виртуално.
Останалото е съвсем банално.

*******

Живём как сомнамбулы, нереально.
Друг друга любим только виртуально.
А остальное столь, увы, банально.