Проклятий нiгiлiзм

Петр Коваль
Це знову будуть лиш слова,
А не урочисте аутодафе,
Чи не якась там грізна цяцька,
Що вміє говорить «Пішли всі нафіг»
І підриває заразом з собою не лише авторитет.
У кожного із нас були і мати й батько,
Але не всі поспілкувались з ними «тет а тет».
А річ не в тому, що бентежить втома,
Не в тому, що подівся десь безслідно сенс життя.
Поставити не в тексті хочу кому, впасти в кому,
Щоб глянути на все це ще раз опісля.