На святiй горi

Валентина Коц
На святій горі мене почуєш,
Коли кликать буду в молитвах.
І душа моя тоді відчує
Трепетний благоговійний страх.

Ворог лютував, хотів пожерти,
Відчай обгортав – вогонь гасив.
І здавалось треба було вмерти,
Але Дух Твій захисту просив.

На святую гору є стежина,
Котру треба з вірой подолати.
І блаженна буде та людина,
Що на неї вирішила стати.

Кличте і звертайтеся до Бога,
Хай надія в серці не згасає.
Не легкою вгору є дорога,
Але Бог у ній допомагає.