Я знаю

Мельник Яна
Я знаю, пам'ятаєш нашу першу зустріч.
Пройшло лише чотири роки, це не так багато.
Замість годин були хвилини й темна ніч.
І кожен твій прихід ставав для мене святом.

Давно тобі не говорила, про те, що знаю.
Про те, що знаєш ти давно. Ти так коханий мною.
Ти найдорожче, чого, на жаль, не маю.
І мрія моя  найзаповітніша - бути поряд з тобою.

А у тебе як завжди, такі холодні руки і серце.
Як крига у Північнім океані. Він так далеко.
Як і ти. Що не розтопить твоєї криги і сонце.
Сонце моєї душі, бо сховане від тебе глибоко.