Я ллю Дощi крiзь плоть свою i Суть

Катерина Жебровська
Я ллю Дощі крізь плоть свою і Суть…
Я ллю Дощі на поле сподівань.
Нехай свідомо зерна проростуть
У паростки пречистих дум і знань…

Я сиплю Світло пригоршнями снів…
Я розсипаю Світло у серця.
Хай чує Світ не стогін, але спів,
Яким звучить закохана Душа…

Я со-Творяю Радості Шляхи…
Я со-Творяю крізь Любов – Життя.
Нехай єднанням Сили і Краси
В Свідомість повертається Земля…

01.08.2014