Я йду назустрiч Завжди йду назустрiч

Катерина Жебровська
Я йду назустріч… Завжди йду назустріч…
Я зустрічі вбираю, мов росу.
Любов’ю зустрічаю кожну Сутність.
Я зустрічі викохую в Красу.

Я вивільняю зустрічі від щему
І від сирітських зчовганих чекань.
Серед усіх, я не знайду – даремну,
Що перейшла у лави забувань.

Я відкриваю в зустрічах, як в Небі, –
Світи, істоти, явища, дива.
Я йду назустріч примсі чи потребі,
Яку висловлює споріднена Душа…

31.07.2014