Юлгатуларсыз

Тимур Хамзин
Хамза Арсланов
Юлгатуларсыз

Очрашалар ветераннар козен,
Табигать сагышка чумач,
Исэнлек-саулык телеп аларга,
;ыры якка кошлар очкач.

Туры карашмый лар ветераннар
Бер-берсенен кузлэренэ,
Аларда улем шэулэсе, ничек
эйтесеннэлар узлэренэ.

Кочаклашалар кунел очен дилэр:
 – Син молодец,бирешмисен,
Чиралтагы юбилеенне куру
Бэхетенэ ирешерсен...

Тоенчек шатлыкларын
Ветераннар уртаклаша,
Очрашуга килмэгэннэр утэ,
Кан саудырын хэтер аша.

Таралыша ветераннар, тагын
Очпашуга омет итеп,
Югалтуларсыз, эле тачын
Курешергэ язсын, диеп.