Тут мы шось заноЧувалы фш!

Васыль Брыль-Кобзар
Сонцэ в ночвы ж прам аж валыць.
И ано да ГаныЦвали з
Лизты на прыпилк.

Да. Такы делишк
Гонды в СобаКир.
Ныц нызя роБиць! Но пасы скотынк
Дэ, мо, ву корчи.

Бо у в лисы ласцяць ВасьЮ Ж
Шэ якыйись там галяшкы.
Ну, русалочкы цип Галькы,
Шо давно ли в облакЧыньк. ГалаТэйка сила в снезе зь.
Гой, да й на й пынькы стары вж.