Все гаразд

Алена Скиба
- Як відпочив, привіт ну, як Варшава?-
Ведемо ми розмови у мережі,
Тікаємо сюди у віртуальність,
Від дійсності, самотності, і просто,
А літо за вікном, на повну  швидкість,
Вже мчиться крізь  вітрило серпня в осінь,
І так нестерпно хочеться нам миру,
І хочеться нарешті щоб збулося,
І так нестерпно хочеться події –
Великої й рожевої  як щастя,
Щоб сонце усміхнулось наче смайлик,
Промінчиком сказавши:
- Все гаразд вже!
1.08.2014
________________________________________
Ярославу Крижанівському