where r u. im dead

Чарли Фьюч
im dead im dead
where r u
im dead in my flat
on the floor
so cute.
where r u where r u
save my soul. my heart
all in red
all in blue
change my fucking mind.

a flower crown on my head
im the queen. im god
i love u
where r u
u r my fucking love.