Напевно так

Светлана Шибашова
Напевно так у тому світі,
Де нас з тобою ще нема:
Місток і храми щедро звиті
З любові, щирості й тепла.

Дороги різні там єдина,
Веде в казковий світ добра.
Його вражаюча хвилина
І доброзичлива, й проста.

Господь сам нагада про себе,
До брами ангел підведе,
Життя і всі його потреби,
Земне у райське призведе.