Платон Воронько Упала пташка-кроха с высоты

Попова Наталия Борисовна
Упала пташка-кроха с высоты,
С небес от снегопада и мороза.
Паденьем крикнула:
Лети и ты!
Падёшь от пули, молнии, склероза...-
Лишь бы с полёта падал,
С высоты.


Мала пташина впала з висоти,
З-під неба од хуртечі та морозу.
Своїм падінням крикнула:
Лети!
Впадеш од блискавки, од кулі чи склерозу...-
Аби з польоту падав,
З висоти.