Танець Вогню

Горная Мавка
Палахкотіли пелюстки вогняної квітки,
Малюючи в темряві танець Вогню.
Злітали у небо крильми лебідки,
Палили собою тривогу мою.

 
Споконвічно існує цей танець природи. 
Я ж - лиш прийдешня гостя на час. 
Погасне вогонь, залишиться попіл холодний...
Колись так не стане в природі і нас.