Высшей Господней Молитвою!

Надежда Бурцева -4
Отче наш, Иже еси на небесех!
Да святится имя Твое,
да приидет Царствие Твое,
да будет воля Твоя,
яко на небеси и на земли.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь;
и остави нам долги наша,
якоже и мы оставляем должником нашим;
и не введи нас во искушение,
но избави нас от лукаваго.
Ибо Твое есть Царство и сила и слава во веки.
Аминь.

                Молитва Господня. Отче наш
               


~***~


"ОТЧЕ НАШ!" — трижды прочитана,
Грозным оружием с Тьмой!
Высшей Господней Молитвою
Я выражаю любовь
К вам, кто не сломленный вызовом,
Встал на защиту земли
Предков своих! Кто Отчизною
Мерит понятье любви!

— Отче наш! Смилуйся, Господи!
И защити от врагов
Земли славян — Новороссию!
Мир ниспошли и любовь!




Иллюстрация: ИКОНА СПАСИТЕЛЯ
http://www.molitvoslov.com/image/37