Осiння нiч

Татьяна Ахинько
    Гойдає вітер голі віти
    У звабі місячних примар,
    Зірки мигають - ночі діти,
    Яскраво світять поміж хмар.

    Схилились верби понад ставом,
    Мов, засоромились - мовчать,
    Туман клубочиться вже яром
    Та десь в степу сичі кричать.