Весняне

Татьяна Ахинько
   Дзвенить пташиними піснями
   Земля у весняній онові,
   Горить барвистими квітками
   В яскравій сонячній любові.

   Вже у саду квітують вишні,
   Іскряться пелюстки росою.
   Благословляє знов Всевишній
   Світ життєдайною красою.