Арда рус. Орда

Микола Трофимчук
Я – земляроб: ару ды сею…
Ёсць Беларусь – і ні бяды!
І ўсведамляю: ёсць Расея,
І падабенства ёсць Арды.

Я паважаю Дух славянства,
І рускі Дух мне не айчым…
Арда ж магутная… вар’яцтвам,
А больш, бадай што, і нічым!