Життя

Стыврина Ольга Владимировна
Скажіть будь ласка, люди, я благаю,
Що сталося у світі, як же так,
Чому людина з серцем добрим
Вмирає не законно, просто так.

Вона вмирає, і зникає щастя,
Її не зможе повернути навіть бог,
А ми лише повинні пам'ятати
І в серці берегти її любов.

Але чому бог забирає кращих,
Коли у світі так багато зла.
Мені до болю в серці жалко,
Тому що мало залишилося добра.