По iншшому було б не чесно

Петр Коваль
Коли на кін поставлено життя,
Ще не моє й твоє, а зовсім інших,
Від мене хтось чекає каяття?
Повір, що можу бути і жорсткішим.
Є ти і, поки що, існую я.
Той хоче, інший змушений вбивати.
Немає і не може буть пуття
Від висловів крилатих, які факти
Обходять, чи міняють їхню суть…
Не до вподоби? Викресли й забудь.