сон

Ноябрь 29
щоночі сниться мені одне,
як теплі руки кладеш на плечі,
як обіймаєш так тихо мене,
шепочеш ніжно,мов синій вечір.
щоночі сниться твоя усмішка,
твої ніжні губи,аж до одуріння
і очі теплі,мов тая річка
і голос рідний,що аж до тремтіння.
щоночі снишся,щоночі тяжко
згадаю твої неквапливі кроки,
згадаю від поцілунків мурашки,
наші наперед заплановані роки.
я знаю,милий,що це є доля,
я знаю милий,що нам судилось
напитись з чаші життєвої горя.
я знаю,любий,що так вже склалось,
усьому в житті є своя причина.
я як кохала кохатиму й далі,
тому що так хочу!тому що повинна!