Ти пiшла

Сергей Поверский
Стали дні як хмари сіри,
Та в ночi немаю віри.
І кричу я тобі: «Повернись!»
А ти не чуеш
Голос мій, бо десь крокуєш
Почуттям новизни назустріч.   

 Приспiв.

Ти пішла
I палітра моєї душі
Втратила вмить кольори.
Назавжди …
Ти пішла
Шукать краще життя.
Де є гроші -
Кохання нема!
Шкода …         
               
На ставку, який у парку
Де писав з тебе русалку,
Чорна зiрка тремтить на воді.
Та чорна зірка
До твоїх очей подібна.
Хвиля, зiрку мою не топи!

 Приспiв.

Кисті я свої зламаю,
Малюнки я розкидаю,-
Хай поможе менi забути
Моє кохання,
Почуття і всі бажання,               
Що натхенням були для менi.

Мелодия песни на https://www.youtube.com/watch?v=l-glOKXY3eU